Wil je jouw teksten of website laten vertalen?

Als specialist in vertalingen heeft Korpel Translations B.V. al mooie vertaalprojecten mogen uitvoeren. Je website of andere documenten laten vertalen is dus snel geregeld bij ons vertaalbureau.

Vertalen in WordPress

Download de WPML-plug-in via de website WPML.org en installeer deze op je WordPress website.
Vul het formulier in om een WPML API-token aan te vragen.
Je ontvangt de WPML API-token in je Postvak IN; je website wordt dan gekoppeld aan Korpel Translations B.V.
Wanneer we de teksten hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de offerte. Zodra de offerte is goedgekeurd, starten we met het vertaalproces.

Waarom kiezen voor Korpel Translations?

Wij zijn Korpel Translations B.V., een full-servicevertaalbureau dat vakkundige vertalingen levert van alle teksten die een bedrijf nodig heeft. We vertalen van en naar alle vakgebieden in zes verschillende talen: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans (andere talen op aanvraag).
We verzorgen vertalingen van alle talige uitingen van jouw bedrijf, zoals websites, brochures, nieuwsbrieven, rapporten – noem maar op. Heb je een creatieve vertaling nodig? Geen probleem. Korpel Translations B.V. staat voor je klaar.

Wil je graag je WordPress-website laten vertalen? Dat kan! Volg het proces dat links wordt beschreven, dan gaan we voor je aan de slag.

Professionele vertaalsoftware
We werken met professionele vertaalsoftware om de nauwkeurigheid van vertalingen te controleren en garanderen. We houden daarnaast een vertaalgeheugen bij, zodat de stijl en de terminologie consistent blijven voor alle teksten van jouw bedrijf. Ook kunnen we SEO-zoektermen meenemen in de vertaling, zodat je website vindbaar blijft in een andere taal.

We vertalen onder andere vanuit InDesign, PDF, Word en Excel en leveren de bestanden naar wens opgemaakt (DTP) aan, zodat je de vertaalde teksten niet zelf terug in de huisstijl hoeft te gieten.

Vraag hier je WPML-token aan

Geïnteresseerd?
Neem contact op